Din Livs vei

Hvorfor ikke skrive til meg om din vei?

Du kan sende meg noe om du vil og så mer senere.

Det er viktig for alle å bruke tastaturet til å få ned noe som har vært viktig og avgjørende i livene våre.

Det trenger ikke være så mye; men fortrolighet er noe man ofte ikke kan vise de aller nærmeste , men det er avgjørende å ha noen å fortell om spesielle hendelser – og det er også avgjerdene å få ned på papiret en sammenheng i livet, eller en rød tråd som har gjort at man mestrer både oppturer og nedturer.

Du får tenke på dette. Jeg kommer til å utvide denne posten etterhvert – og særlig om noen benytte seg av å skrive til min e-post.

Alle henvendelser blir på serveren, det er kun jeg som har tilgang til dette og jeg har absolutt taushets plikt; selv om jeg da ikke er i aktiv tjeneste som prest i den Norske Kirke lenger.

Dette går under betegnelsen fortrolig, og blir etterhvert makulert i samråd med de som sender inn.