Visdommens tjern

Siden denne siden nå blir så Norsk, så kanskje vi kan snakke om nøkken. Tror dere at han kan si noe fornuftig. Kan han dukke opp av vannet en vakker dag? Eller kanskje det er en hemmelig drage i vannet – en som levd der i 1000 år.

Uansett, hvorfor ikke la tankene fly. Dit de hører hjemme, som undring, vise menns og kvinners vurderinger av hva man skal gjøre og ikke gjøre ; men kanskje lytte til egne hjerteslag? Er jeg kommet langt i livet? Er raske hjerteslag et uttrykk for bekymring, glede eller ganske enkelt forelskelse denne vårkvelden?

Det er faktisk mye å  glede seg over når man tenker på det som er gitt en;  men mine erfaringer er dessverre at mange vil ta fra en de enkleste og beste gledene  – de som ikke koster så mye eller dem man har strevet aller mest for å beholde. Lykke til med å ta vare på deg selv og de som hjelper deg gjennom livet.